Bedemand i Kastrup

Erfaren bedemand i Kastrup

Når du og din familie har mistet et familiemedlem, så kan jeg som bedemand i Kastrup hjælpe jer med at give den afdøde en værdig afsked. Uanset om du og din familie ønsker jer en kirkelig eller borgerlig højtidelighed i Kastrup. 

Jeg har  15 års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser på Kastrup og omegn.

Du er altid velkommen til at ringe på 53 64 03 55 døgnet rundt og på alle ugens dage

Bedemand Henning-Vinløv Hansen

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt - alle ugens syv dage.

Telefon: 53 64 03 55

Det siger andre familier om os

Få hjælp af en bedemand i Kastrup

Hvis du søger en bedemand til en begravelse i området, kan det være svært at vide, hvilken kirke eller kapel, du skal vælge, og hvor der er plads på den ønskede dag.

Vi hjælper dig ved at tage kontakt til de forskellige kirker og organiserer begravelsen eller bisættelsen. Vi kommer også gerne med gode råd til de rette bårebuketter for dig og vejleder om kister og urner.

Da vi er lokalkendte, kan vi også hjælpe med at finde et sted for sammenkomsten, efter bisættelsen har fundet sted.

Få hjælp til begravelsen i Kastrup kirke af en bedemand
Bedemanden kan hjælpe dig med at at arrangere begravelsen i Kastrup Kirke

Dette er noget, som mange familier værdsætter, da de ikke altid kender området lige godt, hvor den afdøde boede. Som bedemand nær Kastrup kan vi også vejlede omkring dette.

Mange familier finder det givtigt at kunne sidde og tale sammen over en kaffe ovenpå en begravelse eller bisættelse.

 

Begravelser fra Kastrup kirke og kapel

Kastrup kirkerne og kapellet danner rammerne for de kirkelige begravelser og bisættelser i Kastrup.

I Kastrup ligger der tre kirker. Foruden Kastrup Kirke ligger der også Korsvejskirken og Tårnby Kirke. Kastrup kirke på Kastruplundgade 5 er let genkendelig med sine røde teglsten på både mure og tag.

Ligeså genkendelig og karakteristisk er Korsvejskirken på Sirgræsvej 81 med sit asymmetriske, pyramideformede tårn, som er fuldt belagt med skifer fra top til tå.

Endelig er der Tårnby Kirke, som også ligger i Kastrup kommune. Kirken er fra 1100-tallet og bærer bræg af mange opbygninger gennem tiden.

Alle tre kirker er smukke på hver sin vis og oplagte til begravelser og bisættelser. Som lokal Amager bedemand kan vi hjælpe med at arrange den sidste afsked i hver kirke.

Kastrup kapel danner rammen for både kirkelige og borgerlige begravelser og er en hyppig benyttet mulighed for ceremonier. Kapellet ligger lige ved Kastrup Kirkegård ved den sydlige ende af Kastrupvej og er let at komme til og fra.

Kastrup kirke på Amager
Kastrup Kirke på Kastruplundgade 5

Hvad koster en begravelse med hjælp fra en bedemand?

Hvad en begravelse eller bisættelse koster, afhænger af mange ting. Du kan se vores prisliste, hvor vi har sammensat nogle typisk valgte pakker. Prisen afhænger blandt andet af, om der er tale om en bisættelse eller en begravelse. Derudvover har det også betydning for prisen, om der skal være transport af blomster, urnetransport, eventuelt leje af kapel og så videre.  

Prisniveauet for en begravelse i Kastrup og Amager/København begynder typisk fra ca. 9.000 kr og opefter.

Hvor meget begravelsen ender med at koste, afhænger også af jeres ønsker til tillægsydelser i forbindelse med højtideligheden.

Bedemanden hjælper med begravelsen i Kastrup
Bedemanden hjælper med begravelsen i Kastrup

Derunder blandt andet antallet af blomsterbuketter, kistens beskaffenhed og så fremdeles.

Prisen indeholder både bedemanden salær såvel som udgifter til rustvogn, transport, indkøb af kist, aflønning af præsten og så fremdeles.

Kontakt os her

Email & Web

E-mail: info@envaerdigafsked.dk
Web : Begravelseamager.dk

Adresse

Kastrupvej 69
2300 København S