Bedemand Tårnby tlf. 53 64 03 55

Tlf. 53640355 - Bedemand Tårnby

  • Bedemand Tårnby? Åben alle dage inklusive weekend og helligdage

Jeg kommer gerne hjem privat og aftaler alt
eller vi kan aftale møde i vor forretning på Kastrupvej 69.

Bedemand Henning-Vinløv Hansen

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt - alle ugens syv dage.

Telefon: 53 64 03 55

Det siger andre familier om os

Begravelse i Tårnby starter hos bedemanden

Som lokal bedemandsforretning nær Tårnby hjælper vi dig med at arrangere den sidste afsked for din kære. Uanset om du og de pårørende ønsker en kirkelig eller borgerlig begravelse, kan vi hjælpe.

Når et elsket familiemedlem går bort, er det de færreste mennesker, der har overblik eller overskud til selv at arrangere en begravelse eller bisættelse.

Som din Amager bedemand hjælper vi dig med alt omkring dødsfaldet. Dette er eksempelvis at tage kontakt til kirken/kapellet, så vel som præsten, kirkegården og krematoriet. Vi hjælper dig også med at anmelde dødsfaldet til Tårnby Kommune.

Få hjælp til begravelsen i Tårnby kirke af en bedemand
Bedemanden hjælper med at arrangere begravelsen i Tårnby Kirke

Endelig hjælper vi dig med at arrangere den sidste afsked, uanset om du ønsker en kirkelig eller borgerlig begravelse for den afdøde.

Vi hjælper dig også med en uforpligtende samtale enten i hjemmet eller i vores bedemandsforretning på Kastrupvej 69.

Begravelser og bisættelser fra Tårnby Kirke

Mange familier i Tårnby vælger, at begravelsen eller bisættelsen foretages fra Tårnby Kirke. Typisk er det dét sogn, som afdøde boede i, som afgør, hvilken kirke han eller hun kan begraves fra.

Dog kan der også være andre ting, der kan påvirke hvilken kirke, som afdøde var tilknyttet og derfor kan begraves eller bisættes fra.

Som lokal bedemand kan vi hjælpe dig med at afklare, hvilke muligheder du og din familie har for, at den kirkelige begravelse og ceremoni kan finde sted fra lige netop den kirke i Tårnby kommune, som du måtte ønske dig.

Foruden Tårnby Kirke findes også en række andre kirker i Tårnby kommune, nemlig Kastrup Kirke, Skelgårdskirken og Korsvejskirken. 

Tårnby kirke på Amager
Tårnby Kirke på Amager

Der er således mulighed for, at den afdøde kan begraves eller få sin urne sat ned på de tilknyttede kirkegårde. 

Nogle familier ønsker askespredning i Øresund. Dette foregår typisk direkte fra vandkanten på stranden. Som udgangspunkt kræver det en tilladelse fra begravelsesmyndigheden, men det kan vi som bedemænd nær Tårnby hjælpe dig med.

 

Din Tårnby bedemand hjælper med den borgerlige begravelse

Din bedemand i Tårnby kan også hjælpe dig, hvis din familie ønsker at afholde en borgerlig begravelse for den afdøde.

En borgerlig begravelse er en begravelse eller bisættelse, hvor kirken ikke benyttes som ramme for højtideligheden. Dette vil typisk være, når den afdøde ikke har været en del af Folkekirken. Disse ceremonier afholdes uden deltagelse af en præst.

Ved borgerlige begravelser kan den afdøde stadig begraves eller bisættes, men bare ikke i en kirke. Dog er det tilladt at benytte kirkens kapel til ceremonien ved borgerlige begravelser. Her er kapellet ved Kastrup Kirke en ofte benyttet mulighed.

Hvordan en borgerlig ceremoni udføres er helt op til den enkelte familie, som selv bestemmer, hvordan ceremonien skal foregå. 

Tårnby Kirke
Indgangen ved Tårnby Kirke

Din bedemand fungerer typisk som ceremonileder, som kommer med forslag til afholdelsen af ceremonien og hjælper med at arrangere den.

Ved en borgerlig begravelse i Tårnby kan den afdøde begraves på kirkegården i kiste eller urne, men også på en skovbegravelsesplads eller ved askespredning over havet.

Din lokale bedemand kan også hjælpe dig med andre muligheder for begravelse og bisættelse.

Kontakt os her

Email & Web

E-mail: info@envaerdigafsked.dk
Web : Begravelseamager.dk

Adresse

Kastrupvej 69
2300 København S