Udtalelser

Det siger andre familier om os

Den nærmeste familie takker for al hjælp i forbindelse med Carstens bisættelse. Carsten fik en værdig afsked
Pia Ellinghaus
Hvidovre
Tusind tak for den smukke afsked i Strandmarkskirken, Hvidovre.
Jannie Johansen
Holstebro
Familien siger tusind tak for en behagelig og god behandling endvidere en veludført begravelse på Vestre Kirkegård, København.
Najma Ali
Svebølle
Tak, for en professionel og rolig behandling af min mors bisættelse i Elias kirken, København V. - det er meget værdsat.
Julie Skov Horsø
Randers
At stå overfor opgaven, at sende et kært familiemedlem ud på sin sidste rejse, uvidende om hvordan man gør, kan jeg varmt anbefale Henning Bedemand, yderst professionel og et behageligt menneske at arbejde sammen med i en krise tilstand. Tak for en god og værdig afsked for min søster og ungernes moster.
Susanne Due Drewsen
Køge
Fantastisk oplevelse, hvis man kan kalde det det, når man skal tage afsked med sine nærmeste. Men når det nu ikke kan være anderledes, så var Henning, En Værdig Afsked, helt igennem professionel fra start til slut. Og min kone har prøvet at skulle bruge/have kontakt med bedemænd 1000-vis af gange via sit arbejde, og er helt enig, at hun aldrig har haft så god, og professionel oplevelse tidligere, som vi havde med Henning, En Værdig Afsked ! Største anbefaling herfra.
Kenneth Døj
Hvidovre
Tak, for en venlig, hjælpsom og empatisk bisættelse. Det var en god og tryg oplevelse.
Bente Hansen
Tårnby